Sambuca Extra Molinari je jediným talianskym likérom, ktorému je dovolené používať výraz Extra na etikete, čo je znakom jeho excelentnosti. Chuť a vôňa Sambuca Extra Molinari sú založené na...
„Akhtamar“ – pomenované podľa legendy o láske krásnej princeznej Tamar k odvážnemu mladému mužovi, ktorý kvôli nej každú noc dobýval drsné vody jazera Van. Vytvorili preto výnimočnú zmes z viac ako...
Kráľovský rod vytvára ikonický pár medzi rodom Baratheon a Royal Lochnagar. Podobne ako Robert Baratheon, ktorý vládol siedmim kráľovstvám na železnom tróne, Royal Lochnagar bola považovaná za...
Dictador je exkluzívny kolumbijský rum s históriou siahajúcou až do 19. storočia. Základom je jeho dôsledná výroba a recept, ktorý prísne stráži rodina Parra – tretia...
Vyrobený zo zmesi 10-ročných rumov z Karibiku, ktoré potom ešte dozrievajú 5 rokov v sudoch po 20-ročnom ,,sherry víne Pedro Ximénez“. Verný svojmu názvu – luxusný rum s nápadnou sýtou farbou a...
Je destilovaný v centre Londýna za použitia tradičných metód. Gin je vytvorený z 12 bylín, aby zapadli do chuťového profilu. Krásny dizajn fľaše stelesňuje vlastnosti, ktoré robia SOHO...
Delikátny likér z rumu z Panenských ostrovov. Je zmiešaný z rumu A.H. Riise X.O. Reserve, čerstvej smotany, vanilky, karamelu, kakaa a je dosladený trstinovým cukrom. Všetky uvedené ingrediencie...
Unikátny čajovo-bylinný likér vyrobený na prírodnej báze. Je tvorený vyváženým pomerom veľmi jemného liehu, prírodných extraktov z bylín a čierneho čaju, ovocných destilátov a štiav, cukru a...
Špeciálna edícia 12-ročného Glenlivetu zrela v sudoch z amerického dubu, čím získala väčší charakter a chuť ako ten, ktorý získate od bežného 12-ročného. Veľmi kvetinová whisky s veľkým...
Opthimus 21 ročný, sladký, veľmi aromatický rum. Tmavá červenkastá farba Vás hneď láka ochutnať. Nádherne maslový buket s vônou karamelu, vanilky a medu. To isté nájdete aj v chuti. Ale to čo...
Osobitý ľahký rum, vhodný aj na miešanie, vyrábaný podľa receptúry z roku 1862. V dubových sudoch zreje dlhšie ako 2 roky. Má jantárovú farbu, jemnú chuť s tónmi vanilky, vlašských orechov, korenia...
Prímorské podnebie, ktoré dodáva whisky Akashi jedinečnú slanú kvalitu, je obzvlášť citeľné v Akashi Single Malt. Dozrieva približne 5 až 8 rokov v sudoch z amerického dubu po ,,bourbone“,...
Pálenica Diplomático leží na úpätí Ánd vo Venezuele , kde pretekajú najčistejšie vody, ktoré rumom...
Veľmi zložitý začiatok... Už v roku založenia , teda 1898 pálenicu prevzala konkurenčná pálenica Longmorn, aby ju iba o 2 roky neskôr zachránil pred bankrotom veľkovýrobca Pattison....
Tento unikátny ,, single malt si vydláždil cestu a viedol renesanciu k znovuobjaveniu írskych single malts. Formoval novú budúcnosť a vydal sa na cestu objavovania, ktorá sa nepodobá žiadnej inej....
Limitovaná verzia, ktorá zachytáva mágiu mora v gine. Ide o prvý ,,pobrežný, morský'' Hendrick’s gin. Nadšená z čerstvého pobrežného vzduchu a tajomstiev mora, ,,Master...
Ročníkový unikát – bez ohľadu na špecifiká vína, a teda aj charakter destilácie, záväzok pivničného majstra je rozvíjať dlhé, bohaté a jemné ovocné destiláty s ľahkým drevitým tónom.
Ak milujete koktejl Margarita, máme pre vás novú generáciu klasiky s nižším obsahom alkoholu. Vďaka jemnej rovnováhe sladkej, chrumkavej a kyslej chuti vám neunikne žiaden z vašich obľúbených...
Aníz, pôvodom z oblasti východného Stredomoria a juhozápadnej Ázie, je tradičným protagonistom klasických francúzskych a talianskych aperitívov – dodáva intenzívnu, obklopujúcu a osviežujúcu chuť....
Vyvážená chuť ružového elegána sa vyrába z najkvalitnejších modrých odrôd viniča Svätovavrineckého a Frankovky modrej, ktoré navodia jemnú škoricovú vôňu s plnou zamatovou chuťou. Jednoducho...
Exkluzívny a unikátny rum – zrel až 21 rokov v dubových sudoch po ,,sherry“, kde získal svoju charakteristickú chuť prekypujúcu ovocnými tónmi. Zvodná kombinácia jemných tónov ,,sherry“, sušeného...
Zlatá stredná cesta, elegantné a šťavnaté. Korenisto-ovocné víno – všestranný doplnok rakúskej kuchyne.
Destilát zo sliviek sa vyznačuje svojou typickou, jemne sladkou, korenistou arómou s odtieňom mandle, ktorá vychádza z chuti jadierka kôstky. Odporúčame ho podávať vychladený na teplotu 16 – 18°C....