Tento originálny vermut bol po prvýkrát pripravený francúzskym bylinkárom Josephom Noilly v r. 1813 v Marseille. Ide o zmes suchých bielych vín macerovaných s rastlinami vrátane rumunského...
Bird Valley Distillery alebo Pálenica vo Vtáčom údolí vznikla v roku 2010, s cieľom uspokojiť čoraz väčší dopyt po stopercentných ovocných destilátoch . Tento dopyt je vnímaný ako...
Bird Valley Distillery alebo Pálenica vo Vtáčom údolí vznikla v roku 2010, s cieľom uspokojiť čoraz väčší dopyt po stopercentných ovocných destilátoch . Tento dopyt je vnímaný ako...
Kombinácia viacerých niekoľkoročných rumov z Karibiku, ktoré zrejú až 25 rokov. V malých objemoch sa ručne mieša. Chuť je bohatá s ovocnou príchuťou, cítiť pomaranč, papáju, vanilku a mango....
Dva mesiace je starostlivo uložená v sudoch z bielych dubov, ktoré jej prepožičiavajú zvláštnu osobitosť, typickú pre výrobky spoločnosti Herradura.
Santiago De Cuba Extra Aňejo pochádza zo Santiaga na Kube. Ide o výnimočný rum, ktorý dozrieval 12 rokov v pivniciach Santiago De Cuba. Bohatá vôňa tmavej čokolády, vanilkového lusku a dubových...
Základnou zložkou produktov Spiš Original je najjemnejší ovocný destilát, kvalitný extrakt, ktorý vzniká extrakciou vybraných odrôd ovocia v 40% jemnom liehu a ovocný koncentrát podľa danej...
Tanns Gin sa vyrába zo 100% -ného neutrálneho liehu s výberom 10 trojitých infúznych botanických prísad, ako sú bobule borievky, koriander, uhorka, okvetné lístky ruží, kardamón, mandarinková...
Zmes 6 až 23 ročných rumov, ktoré zreli v sudoch po bourbone, whisky, sherry a portskom. Od ostatných Zacapa rumov s rovnakou starobou sa táto limitovaná edícia líši väčším zastúpením práve...
Ochutená príchuťou kokosu.
Rum pochádzajúci z Maurícia, presnejšie z Pamplemousses – zo štvrti na severozápade ostrova. Tento rum sa starostlivo vyrába na jednej z najfascinujúcejších plantáží na Mauríciu a pomáhajú mu...
Veriaci obyvatelia ostrova Grenada pomenovali rum s viac ako 200 ročnou tradíciou výroby po šiestich farnostiach. Destilujú tu prírodný rum. Vyrába sa z melasy na kolonovom destilačnom prístroji....
Prvý poctivý a z byliniek získaný gin v Českej republike. OMG Gin je ručne robený trojnásobne destilovaný gin londýnskeho typu obsahujúci 16 jedinečných bylín a korenín macerovaných vo...
Originálna zmes jemných a vzácnych škótskych whisky – ručne vybraná pre kvalitu a starostlivo namiešaná pre hladkú, ľahkú a dokonale vyváženú chuť, ktorá je v spoločnosti známa už viac ako 250...
Jemný ovocný destilát vyrobený trojnásobnou destiláciou vyzretých marhúľ. Intenzívna vôňa a plná chuť predurčuje marhuľovicu ako výborný digestív po dobrom jedle.
Biely rum je základnou ingredienciou pre klasické recepty kubánskych koktejlov. Tento zreje na Kube minimálne 3 roky a je vyrobený z miestnej melasy z cukrovej trstiny. Kombinuje svieže zelené tóny...
Guatemalská káva Arabika, typická jemnejšou, ovocnejšou, intenzívnejšou a plnou chuťou, spoločne so sladkastými 8-ročnými karibskými rumami, v ktorých vynikajú tóny vanilky, sušeného...
PÁĽENÔ MLADÔ je vrcholom slovenského klasického destilačného umenia, jedinečné majstrovské dielo chlebovej chuti a vône, vydestilované v medených destilačných prístrojoch. Pozornosť je...
Byliny najvyššej triedy, kvety, korienky a ovocie z celého sveta – z týchto ingrediencií sa spracujú 4 odlišné maceráty. Následne sa spájajú pomocou modernej alchýmie, aby mohol vzniknúť unikátny...
Teeling Whiskey Company a Galway Bay Brewery (jeden z najslávnejších írskych remeselných pivovarov) už roky spolupracujú na tom, čo sa stalo kultovou klasikou. „200 Fathoms“ – moderná interpretácia...
Od roku 1926 ju nazývajú ,,Invincible“ (,,Neporaziteľný“). ,,Viking Ship“ (vikingská loď) je symbolom mladého dobrodruha (Jens Reidar Larsen) a jeho cesty. Od svojho uvedenia na trh v roku...
Nadčasová klasika. Nezameniteľný žiarivo červený taliansky bitter. Jeho žiarivá farba a jedinečná horká chuť sú srdcom známeho talianskeho aperitívu Negroni a dušou niekoľkých ďalších koktejlov....
POŠKODENÉ BALENIE !!! „Démon si vybral Panamu ako perfektné miesto na zber jeho vzácneho nektáru.“ Cukrová trstina pestovaná na týchto bohatých sopečných pôdach je starostlivo spracovaná...