Cointreau - francúzsky pomarančový likér, jeho vznik sa datuje do roku 1849. Jeho presná receptúra je držaná v tajnosti, v zásade však ide o spojenie neutrálneho liehu s výťažkami kôry horských...
Cointreau - francúzsky pomarančový likér, jeho vznik sa datuje do roku 1849. Jeho presná receptúra je držaná v tajnosti, v zásade však ide o spojenie neutrálneho liehu s výťažkami kôry horských...
Umne namiešaná jedinečná zmes 21-ročného rumu zrejúca v dubových sudoch. Zamatovo hladký povrch tohto rumu pochádza z francúzskeho prístroja Savalle Still. Obsahuje aj tóny koňakového typu, za...
Chlebovica je pravý obilný destilát z ražného chleba. Popri nezameniteľnej chuti čerstvo upečeného chleba je tento destilát verejnosťou považovaný za chutnejšiu a jemnejšiu variantu vodky. Pri...
Likér s celými lesnými jahodami (125 gramov v každej fľaši), ktoré mu dodávajú nezameniteľnú a silnú arómu a chuť. Dokonalá kombinácia a rovnováha ovocia s alkoholom. Výborný na prípravu miešaných...
Škótska whisky VAT 69 sa mieša z viacerých druhov obilných a sladových whisky. Pochádza zo sudu (vat) s číslom 69. Touto whisky sa zvyknú obohacovať kokteily.
Lahodne krémový likér s vaječnou príchuťou.
Chuť kvalitnej vodky vyrobenej z veľmi jemného liehu dopĺňa výluh koreňa horca do jemne horkej chuti.
Ide o špeciálne vydanie, ktoré je silnejšie o 3%, ako bežný Single Barrel. Každá fľaša nesie unikátne číslo. V chuti rozoznáme tóny karamelu, vanilky a horkej čokolády zmiešanej s dubom. Aróma...
Na pripomenutie si 200. výročia Haciendy Santa Teresa v roku 1996, Alberto Vollmer Herrera, člen 4. generácie rodiny, vyzval spoločnosť, aby vyvinula rum, ktorý by dokázal využiť to všetko...
Zhovievavá medová Dalwhinnie. Bohatá sladko-korenistá whisky s tónmi vresu a rašeliny. Hladká a lahodná ,,single malt“. Farbou pripomína hlboké zlato, takmer až leštený bronz. Má hladkú čistú...
Bourbon zrejúci 4 roky – dvakrát tak dlho, ako vyžaduje zákon pre čistú bourbon whisky. Ponúka vanilkovo korenistú arómu s jemnou karamelovou chuťou a sviežim, čistým záverom.
Jahodové víno z produkcie vinárstva vzniklo dôkladným technologickým postupom a riadeným procesom kvasenia dozretých plodov pôvodnej americkej odrody jahôd s názvom ,,Diamante". Plody jahôd...
Tropický likér vyrobený z francúzskeho koňaku VSOP, prémiovej holandskej vodky a ružového vína. Vo vôni cítiť tóny zmesi exotického ovocia s nádychom sladkých malín, jahôd a rubínovo...
Vzniklo dôkladným technologickým postupom a riadeným procesom kvasenia dozretých plodov pôvodnej americkej odrody jahôd s názvom ,,Diamante". Plody jahôd obsahujú antioxidanty, podporujú správnu...
Veľmi chutný barbadoský rum. Tento päťročný rum značky Doorly's je vyvážený alkohol typický pre tento región a ponúka množstvo tropického ovocia. 5-ročný rum Doorly's je skvelý v koktailoch...
Vône tohto cuvée vás zahalia do magickej atmosféry, kde všetko plynie a vytvára jedinečné a nové emócie. Bledo-slamovožlté víno so živím perlením. Vôňa je príjemne svieža s náznakmi žltého ovocia,...
,,Jedinečný a dokonalý blend troch whisky zo stredu drsného Írska, zjemnený pravým českým medom." Medový likér Tullamore D.E.W. Honey pôsobivo ukazuje, že aj whisky je vhodná na...
Odvážny duch Wild Turkey je verne zastúpený v každej kvapke tejto autentickej sudovej whisky – tohto originálneho „small-batch“ sudového bourbonu. Zmes tvorí výber ich najlepšieho 6, 8 a 12-ročného...
V hlbokom tichu Tichého oceánu leží ostrov Rapa Nui, známy aj ako Veľkonočný ostrov. Dominujú tam stáročné kamenné sochy nazývané Moai, ktoré zostávajú záhadné. Sú živou tvárou predkov. Dnes je...
Brandy zvodnej tmavojantárovej farby so zlatými odleskami. Lákavá okrúhla vôňa oplýva arómami vanilky, škorice a dreva. Zamatová a jemná chuť má prijemne dlhotrvajúci záver.
Le Sirop de Monin White Chocolate Sirup s príchuťou bielej čokolády Biela čokoláda nepochádza zo samotného kakaového bôbu, ale z kakaového masla, ktoré jej dodáva krémovú kakaovú chuť....
Klenot Vecchia Romagna, ktorého výroba je založená na spojení dvojitej (kontinuálnej a diskontinuálnej) destilácie s dvojitým procesom zrenia. Najprv zreje v malých barikových sudoch, neskôr v...
Aníz, pôvodom z oblasti východného Stredomoria a juhozápadnej Ázie, je tradičným protagonistom klasických francúzskych a talianskych aperitívov – dodáva intenzívnu, obklopujúcu a osviežujúcu chuť....
Jedinečná zmes, ktorú tvorí spojenie ,,single-malts“ zrejúcich najmenej 16 rokov v ručne vyberaných sudoch po víne ,,sherry Oloroso“ a po bourbone. Následne sa whisky finálne ,,dokončí“ zrením...