Klenot Vecchia Romagna, ktorého výroba je založená na spojení dvojitej (kontinuálnej a diskontinuálnej) destilácie s dvojitým procesom zrenia. Najprv zreje v malých barikových sudoch, neskôr v...
Klenot Vecchia Romagna, ktorého výroba je založená na spojení dvojitej (kontinuálnej a diskontinuálnej) destilácie s dvojitým procesom zrenia. Najprv zreje v malých barikových sudoch, neskôr v...
Trikrát destilovaná a trpezlivo zrejúca v kombinácii sudov po ,,bourbone" a ,,sherry". Taká je svetoznáma írska ,,blended whiskey", ktorá vyniká svojou jemnosťou a...
Alexandre Gabriel, vášnivý, zvedavý s vycibreným vkusom pre krásu, je neúnavným podnikateľom pri hľadaní dokonalosti. Remeselný podnikateľ dodáva najlepší produkt implementáciou...
Bourbon Four Roses Small batch sa vyrába v malých sériách. V tomto prípade znamená malo sériovosť práve to, že len štyri sudy sa používajú pri výrobe jednotlivých vydaní. Je sladký a pikantný, s...
Rum pozoruhodného charakteru s hlbšími tónmi sušeného ovocia. Zreje v ručne vyberaných sudoch z amerického dubu s konečným zrením pri ,,nižšej sile“. Má krásnu svetlojantárovú farbu. Vôňa očarí...
Je označovaný za najľahší a najjemnejší americký bourbon. Four Roses - bourbon vyrábaný z tradičných surovín v samom srdci štátu Kentucky, v meste Lawrencenburg, už od roku 1888. Pre výrobu Four...
Bird Valley Distillery alebo Pálenica vo Vtáčom údolí vznikla v roku 2010, s cieľom uspokojiť čoraz väčší dopyt po stopercentných ovocných destilátoch . Tento dopyt je vnímaný ako obroda...
Rovnako ako Stroh Inländer Rum, aj Stroh Jagertee je rakúska špecialita s geograficky chránenou ochrannou známkou. Na základe starého rodinného receptu z roku 1864 sa Jagertee stále vyrába z rumu...
Delikátny gin musí byť delikátne pripravený. A práve tak pripravujú Bathtub. Dôslednej výrobe tohto oceňovaného ginu je potrebné venovať čas. Výsledok však stojí za to. Ako prvá prebieha...
Mezcal sa vyrába na juhu Mexika z miestnych druhov divých agáv. Mezcal je štýlom rovnaký ako tequila, ale spôsob výroby je rozdielny. Chuť je iná, viac zemitá a dymová. Vyrába sa v malých...
Zrelá a výrazná. Má nádhernú farbu pripomínajúcu žiarivý jantár. Vo vôni cítiť arómy pomarančovej kôry, kávy, čokolády a opečeného dubu. Chuť je elegantná a plná – oplýva tónmi sušeného ovocia,...
Intenzívna ovocnosť hrušiek Williams s jemnou komplexnosťou koňaku. Nepoužívajú sa žiadne prísady, farbivá (karamel či pridané arómy) ani neutrálny alkohol. Iba 100 % prírodné zložky – hruškové...
Zachováva si chuť a vôňu dubových sudov po ,,bourbone“ alebo brandy. Vďaka procesu pálenia sudov získal tento rum ľahkú dymovú arómu s tónmi sušeného ovocia. Medové tóny v chuti sú preliate ľahkým...
Spoločnosť A. de Fussigny založil v roku 1814 taliansky obchodník Alfonso de Fussigny. Od vzniku je hlavnou filozofiou...
Ďalšie skvelé vydanie rumu z dielne Doorly's. Zrejúci v malých bourbon a Madeira sudoch z amerického bieleho dubu, po celých 14 rokov, čo dodáva sladkosť. Tento rum má komplexný charakter s...
Je súčasťou rady Sherry Oak, ktorá obsahuje sériu jednosladových whisky zrejúcich pre bohatosť a komplexnosť výlučne v ručne vyberaných dubových sudoch po sherry z Jerezu. Má vyzretý...
Sláva Maison Boulard pochádza z inšpirácie muža, Pierra Auguste Boularda, ktorý v roku 1825 založil svoju prestížnu pálenicu v Pays d´Auge. Nasledovali štyri generácie...
Zmes obsahuje ručne vybrané rumy z Barbadosu , Trinidadu , Jamajky a Guyany , ktoré zrejú až 15 rokov v sudoch z amerického duba po bourbone. Hell or High...
Špeciálna a limitovaná edícia rumu Zacapa 23 Solera Gran Reserva z kolekcie Heavenly Cask. Zmes rumov rôzneho veku a profilov, ktoré druhýkrát zreli v spálených sudoch po americkej whisky....
Prémiový bourbon, ktorý zreje v sudoch z amerického bieleho dubu zopár rokov dlhšie ako klasický Jim Beam. Práve tie roky starnutia navyše mu dodávajú jeho jedinečnú plnú chuť s tónmi karamelu a...
Remeslo, príroda a tradície už desaťročia formujú jedinečný charakter značky Dictador. Svoje kultúrne dedičstvo podporujú tak, že sa v každom projekte ponárajú hlboko do histórie, formujú vkus a...
Master Blender Luis Figueroa používa 30 druhov rumov, aby vytvoril správnu zmes chuti a bohatosti. Keď vznikne dokonalá tekutina, prefiltruje sa, aby boli zachované chute a odstránená farba, keďže...
Ochutený destilovaný gin s tónmi čerstvej broskyne a kontrastnou malinovou príchuťou. Je inšpirovaný typickými britskými príchuťami a receptami, s ktorými experimentoval zakladateľ značky James...
Prvý záznam o pestovaní kukurice vo Francúzsku pochádza z roku 1523. O stáročia neskôr sa Francúzsko stalo lídrom v produkcii kukurice v Starom svete. Rozmanitosť úrodných pôd a vplyv oceánskeho a...