V roku 2010 prišli Alexander Stein a Christoph Keller na trh s ginom Monkey 47, ktorý má toto číslo v názve z dvoch dôvodov. 1. jeho sila dosahuje 47% obj. 2. obsahuje 47 rastlinných...
V roku 2010 prišli Alexander Stein a Christoph Keller na trh s ginom Monkey 47, ktorý má toto číslo v názve z dvoch dôvodov. 1. jeho sila dosahuje 47% obj. 2. obsahuje 47 rastlinných...
Tento originálny vermut bol po prvýkrát pripravený francúzskym bylinkárom Josephom Noilly v r. 1813 v Marseille. Ide o zmes suchých bielych vín macerovaných s rastlinami vrátane rumunského...
Intenzívna chuť citrusov v spojení so sladkými tónmi vanilky a sherry. Dokonalá elegancia, bohatá chuť.
Lalique predstavil žiarivú karafu vyrobenú zo slávneho jantárového krištáľu – živšiu a slnečnejšiu ako kedykoľvek predtým. Tento koňak sa skladá zo šiestich 100-ročných eaux-de-vie Grande...
Kombinácia klasického Fernetu Stock a citrusových plodov s jemnou sladkastou chuťou a o čosi nižším obsahom alkoholu.
Vyrobený zo zmesi 5-ročných rumov z Karibiku, ktoré dozrievajú ešte 3 roky v sudoch po 20-ročnom ,,sherry víne Palo Cortado“. Tento rum jantárovej farby má elegantné arómy bohatých pekanových...
Na škótskom ostrove Islay, patriacom k Vnútorným Hebridám, sa na juhozápade týči záliv Loch Indaal – domov dvoch najvýznamnejších páleníc na...
,,Portské“ je portugalské ,,fortifikované“ (obohatené alkoholom) sladké víno s bohatou a plnou chuťou. Zvyčajne sa preto podáva ako dezertné víno alebo digestív. Kavalan Solist Port Cask úplne...
Prírodný, originálny, čajovo-bylinný likér tvorený vyváženým pomerom liehu, extraktov z bylín, čierneho čaju, ovocných výťažkov a destilátov, cukru a vody. Je obohatený o extrakty z...
Prírodný, originálny, čajovo-bylinný likér tvorený vyváženým pomerom liehu, extraktov z bylín, čierneho a bieleho čaju, ovocných výťažkov a destilátov, cukru a vody. Je známy svojou nádhernou...
Predstavuje umenie miešania a vynikajúci výber sudov poprednej taiwanskej pálenice. Vynikajúcim spôsobom prináša arómu tropického ovocia jedinečnú pre Kavalan a vytvára jemnú a hustú viacvrstvovú...
Opthimus 21 ročný, sladký, veľmi aromatický rum. Tmavá červenkastá farba Vás hneď láka ochutnať. Nádherne maslový buket s vônou karamelu, vanilky a medu. To isté nájdete aj v chuti. Ale to čo...
Vynikajúci rum z Dominikánskej republiky. Má veľmi jemnú a elegantnú chuť. Dozrieva 18 rokov v sudoch z amerického dubu.
Party drink jahoda je osviežujúci nealkoholický nápoj s chuťou jahôd. Jednotlivé zložky sa zmiešajú s jahodovou chuťou a jablkovou šťavou z koncentrovaného džúsu, stabilizujú a sýtia oxidom...
Vytvorila ju Chugoku Jozo – japonská spoločnosť, ktorá dováža jednotlivé slady z rôznych liehovarov, vrátane niektorých zo Škótska. Aj tento klenot je zmes rôznych dovezených sladov dozrievajúcich...
Unikátny čajovo-bylinný likér vyrobený na prírodnej báze. Je tvorený vyváženým pomerom veľmi jemného liehu, prírodných extraktov z bylín a čierneho čaju, ovocných destilátov a štiav, cukru a...
Je zmesou najlepších veľmi starých rumov Dominikánskej republiky - starnúcich min. 12 a 18 rokov podľa procesu solera a jedinečná zmes historických rumov starých 6 až 12 rokov z...
Ako najoceňovanejší rakúsky výrobca šumivých vín predstavili príťažlivú značku „Österreich Gold Trocken“, často hovorovo nazývanú „Goldsekt“. Tento jedinečný ochutený nápoj na báze vína obsahuje...
Na skutočné zachytenie podstaty vízie Georgea Smitha bola The Glenlivet Founder’s Reserve vytvorená pomocou časovo uznávaných metód destilácie, ktoré predstavil tak dávno. The Glenlivet...
História liehovaru Glen Moray siaha až do 19. storočia. Sídli v Elgine – v centre Speyside – najznámejšieho whisky regiónu v Škótsku . Jeho...
Prvá slovenská borovička destilát v špeciálnej edícii Oak Aged dozrievala 6 rokov v dubových sudoch po červenom víne. Počas tejto doby dochádzalo cez póry v drevenom sude k miernemu...
V dubových sudoch používaných na vyzrievanie bielych vín v japonských vinárstvach nechali majstri v Togouchi vyzrieť ich vlastné saké (junmai-shu) a potom tento ,,Sake Cask“ použili na ďalšie...
Zrodilo sa zo sna jedného muža, Josepha Kruga, vyrobiť to najlepšie šampanské, aké môže ponúknuť, každý jeden rok, bez ohľadu na ročné výkyvy klímy. Od roku 1843 House of Krug ctí túto víziu každou...
Prémiová zmes vyrobená z ,,Pot still“ rumu z Jamajky – zmiešaná s prírodným macerátom korenín vrátane perzskej limetky, vanilky, škorice, klinčekov, kardamómu, zázvoru, korenia a tropického ovocia...