Pusser je slangové slovo britského námorníctva pre dôstojníka zásobovacieho oddelenia, dnes zvaného Logistics Office. V r. 1979 získal Charles Tobias zvolenie od Britskej admirality vyrábať rum...
Pusser je slangové slovo britského námorníctva pre dôstojníka zásobovacieho oddelenia, dnes zvaného Logistics Office. V r. 1979 získal Charles Tobias zvolenie od Britskej admirality vyrábať rum...
Pimm's No.1 vymyslel v roku 1823 James Pimm, barman a majiteľ jednej reštaurácie v Londýne. Vyrába sa zmiešaním alkoholu, presnejšie ginu, s rôznymi bylinkami a korením, vrátane chinínu....
Passoa likér vlastní a distribuuje francúzska spoločnosť Rémy Cointreau. Chuť tohto likéru určuje Passiflora edulis, lianovitá rastlina s jedlými plodmi, ktoré poznáme pod názvom marakuja. Je...
Výrazný červený likér s výraznou, no nie príliš sladkou jahodovou príchuťou a jemným citrusovým nádychom. Jeho vôňa je rovnako aromatická, prekypujúca slnkom dozretými jahodami a jemným buketom...
Vôňa je delikátna a jemne kvetinová. Chuť vyvážená, okrúhla a sladkastá, na záver výrazná.
Ochutená príchuťou kokosu.
Destilát z plodov modrej borievky pochádzajúcej z Macedónska a červeného z Talianska. Charakteristické vlastnosti tohto lesného plodu dodávajú nápoju osviežujúce účinky a robia z neho...
Alexandre Gabriel, vášnivý, zvedavý s vycibreným vkusom pre krásu, je neúnavným podnikateľom pri hľadaní dokonalosti. Remeselný podnikateľ dodáva najlepší produkt implementáciou...
Predstavuje umenie miešania a vynikajúci výber sudov poprednej taiwanskej pálenice. Vynikajúcim spôsobom prináša arómu tropického ovocia jedinečnú pre Kavalan a vytvára jemnú a hustú viacvrstvovú...
LIPTOVSKÝ ČAJ ❤ „My junáci z Liptova, mocnie ruky máme, diovky naše liptovskie, jak plesnivce zdravie. Čaj bylinný varíme, že je fajný veríme. Na liptovských grúňach,...
Chris Blackwell sa spojil s Joyom Spencem (master blender z Appleton rumu) a spoločne oživili starý recept z čias, keď rodina Blackwellovej matky vlastnila J. Wray & Nephew a Appleton Estate....
Unikátny VSOP koňak vyrobený výhradne z vinárskeho sídla v srdci Cognac's Premier Cru – ťaží zo starodávnej tradičnej odbornosti rodiny Frapin. Jeho oranžová farba svedčí o starnutí v sudoch...
Destilované v 70-tych rokoch Pierrom Ferrandom – ,,Rancio Charentais" (prvé a drevité tóny typických starých koňakov Grande Champagne tzv. ,,rancio") na svojom vrchole. Veľmi kvalitná a...
Táto zmes sa skladá z dvoch častí: prvá so 65% alkoholu je získaná destiláciou v tradičných čínskych destilačných prístrojoch. Druhá s 92% alkoholu sa získava destiláciou ,,column still“ (kolónové...
Kikusui je liehovar na výrobu rumu, ktorý sa nachádza južne od súostrovia na ostrove Shikoku v Kuroshio , v prefektúre Koči známej ako najstarší producent cukrovej trstiny v...
,,Dictador 2 Masters" Už viac ako 40 rokov Dictador starostlivo zdokonaľoval umenie výroby rumu podľa rodinných receptov a techník. Teraz je čas,...
Vlajková loď značky Takamaka. Ochutený rum, ktorý je veľmi obľúbený nielen na Seychelách. Pri výrobe sa biely rum zmieša s vlastnou špeciálnou zmesou prírodných esencií – vanilky, papáje a...
Prvý Fernet vytvorili mnísi v Taliansku už v 18. storočí. Na území bývalého Československa získal veľkú obľubu a je zákazníkmi oceňovaný dodnes. Fernet Citrus Legenda je výsledkom umu a skúseností...
Víno odporúčame podávať pri teplote 10 – 12 °C k morským špecialitám aj sladkovodným rybám, či jedlám pripravovaným na grile. Ocenenia: Vinalies Internationales Paris 2022 - Zlatá...
Na prípravu tejto vodky sa používa najkvalitnejšia pšenica odrody „Saratovskaya“. Táto južná odroda má vysoký obsah škrobu a jedinečný chuťový profil. Destilácia sa vykonáva v liehovare Ladoga...
Táto tequila je verným zobrazením agávy. Jasná, žiarivá, svieža. Remeselné spracovanie vytvára hladké neodolateľné tóny s nádychom sladkosti. Má čistú svetlú farbu so striebornými odleskami....
Koktejl Boulevardier sa ,,narodil“ v renomovanom bare Harry's New York Bar v Paríži. Pravidelnou tvárou tu bola Erskine Gwynne, Američanka a zakladateľka literárneho časopisu The Boulevardier –...