Vzniká spojením niekoľkých vyzretých koňakov, z ktorých tie najstaršie pochádzajú až z roku 1890. Charakteristická vôňa tohto koňaku je veľmi rôznorodá. Prelína sa v nej ľahko korenená a jemne...
Vzniká spojením niekoľkých vyzretých koňakov, z ktorých tie najstaršie pochádzajú až z roku 1890. Charakteristická vôňa tohto koňaku je veľmi rôznorodá. Prelína sa v nej ľahko korenená a jemne...
V roku 1818 Madame Clicquot vynašla prvé známe miešané ružové šampanské. Šampanské plné života a ovocnosti. ,,Cellar Master" a jeho tím expertov vyberajú vynikajúce kvalitné červené a biele...
,,Nairi“ je jedno zo starovekých mien Arménska. Toto 20-ročné arménske brandy nesie toto meno pretože je vrcholom chuti v rade Ararat. Jeho ušľachtilá zmes je právom považovaná za vrchol remeselnej...
Výrazný červený likér s výraznou, no nie príliš sladkou jahodovou príchuťou a jemným citrusovým nádychom. Jeho vôňa je rovnako aromatická, prekypujúca slnkom dozretými jahodami a jemným buketom...
Legendárny anízový likér z Marseilles, ktorý vznikol v roku 1932. Od tej doby sa jeho receptúra nezmenila. Založený na starostlivom výbere prírodných ingrediencií ako je čínsky či vietnamský...
Dictador je exkluzívny kolumbijský rum s históriou siahajúcou až do 19. storočia. Základom je jeho dôsledná výroba a recept, ktorý prísne stráži rodina Parra – tretia generácia...
Je zmes 20 rôznych rumov rôzneho veku, z ktorých najmladší má 8 rokov a zrel v použitých sudoch na whisky Jack Daniels. Tento rum sa vyrába v jamajskom údolí Nassau na statku Appleton...
Na pripomenutie si 200. výročia Haciendy Santa Teresa v roku 1996, Alberto Vollmer Herrera, člen 4. generácie rodiny, vyzval spoločnosť, aby vyvinula rum, ktorý by dokázal využiť to všetko...
Originálna pôvodná receptúra.
Prvýkrát bol uvedený na trh v roku 2009 ako výsledok snahy vytvoriť ľahší chutný gin pre všetkých. Vďaka kombinácii tých najlepších prírodných rastlinných látok sa rýchlo stal pevným favoritom...
Valhalla od Koskenkorvy je fínsky bylinný likér. Je inšpirovaná silným charakterom severských obyvateľov, ich vegetáciou a tvrdou klímou, ktorú musia vydržať. Na výrobu tohto likéru je použitá...
Príprava v horúcej vode. Na každú šálku použite jedno vrecúško čaju. Nechajte lúhovať 5 až 6 minút. Aby sa dosiahlo intenzívne potešenie s vyváženou chuťou. Neobsahuje lepok.
Čaro prírody, sila kúpeľných prameňov a poctivá ručná výroba sa spojili do slovenského likéru Dr. Oscar Kramer. Vyrába sa maceráciou 14 liečivých bylín, ktoré lahodne vyvážila voltáž...
Na základe viac ako storočia destilácie predstavujeme Ukiyo Yuzu Gin . Naša cesta začína prvou destiláciou tradičného japonského destilátu šóchú....
Demänovka Dark je daľší bitter z rady ochutených bylinných likérov Demänovka . Tajná receptúra 14 bylín a korenín, doplnená slovenským medom a pramenitou podtatranskou vodou, prinesie...
Prírodná chuť divokých lesných malín zo švédskych lesov dodáva tejto vodke lahodnú, sladkú a osviežujúcu chuť.
Energická ,,dymová“ whisky s tónmi morskej soli a korenia, ktorá vyčnieva z davu. Cítiť v nej tóny od drevitých dymových a rašelinových až po medovú sladkosť, soľ, morské riasy a korenie. Najprv...
Moderný nádych starého klasického koktejlu. Všetci poznáme klasickú Margaritu, ale kto je Tommy? A čím je jeho drink taký odlišný? V skutočnosti ho vytvoril Julio Bermejo. Pomenoval ho po...
Z teplých brehov Mexika prichádza skutočná legenda sveta mixológie – ikonická Margarita. Existuje mnoho príbehov o pôvode Margarity, ale ,,Master Mixologist“ Patrick Pistolesi obľubuje jeden...
Vynikajúci rum s plným telom a jedinečným charakterom. Je to zmes zrejúca systémom solera v sudoch z amerického a francúzskeho dubu po dobu do 25 rokov. Má krásnu mahagónovú farbu. Vo vôni sa...
Brazílsky destilát vyrobený z čistej cukrovej trstiny – cachaça. V Brazílii je národným nápojom a pije sa čistá alebo v drinku caipirinha či zmiešaná s ovocnými šťavami.
100 % prírodný maurícijský rum plnený do fliaš vo svojej prirodzenej podobe – nefarbený, bez pridania cukru a ,,non-chill filtered“ (bez použitia filtrácie za studena), aby si zachoval svoj bohatý...
Destilát zo sliviek sa vyznačuje svojou typickou, jemne sladkou, korenistou arómou s odtieňom mandle, ktorá vychádza z chuti jadierka kôstky. Odporúčame ho podávať vychladený na teplotu 16 – 18°C....