Bird Valley Distillery alebo Pálenica vo Vtáčom údolí vznikla v roku 2010, s cieľom uspokojiť čoraz väčší dopyt po stopercentných ovocných destilátoch . Tento dopyt je vnímaný ako obroda...
Rum, ktorý netreba podceňovať – dlhých 15 rokov zrenia v sudoch po bourbone vzalo rumu všetku pikantnosť a vznikla skutočná lahôdka. Umenie starnutia nie je len o tom, že necháte rum v sudoch čo...
Tuzemský Um je obľúbená liehovina s dlhoročnou tradíciou, vyrába sa podľa tradičnej domácej receptúry z veľmi jemného liehu a rumovej arómy. Charakteristická vôňa a chuť Tuzemského umu robia z...
Belvedere je výrazom toho najlepšieho z tradície poľskej vodky. Výnimočná spôsobom výroby. Zrodená z Dankowského zlatej raže, prechádza tridsiatimi troma kontrolami kvality a štyrmi destiláciami,...
Prirodzená rovnováha sily a hladkosti vytvára harmonickú chuť. Zmes prémiových brandy vyrobených z gruzínskeho hrozna. Čas zrenia v dubovom sude ho naplní komplexnými vôňami, tónmi sušeného ovocia,...
Flor de Cana 18-ročný rum je vyrábaný spoločnosťou Compania Licorera de Nicaragua už od r. 1937. Táto značka je jednou z najlepších z krajín v Latinskej Amerike. Počas rokov získala mnoho...
Farba je sýta s výrazným pomarančovým tónom. Vôňu tvorí výrazná aróma mandarínok marinovaných v karameli a mieša sa s vôňou duba, zmes dužinového ovocias podtónom anízu, celé je to podčiarknuté...
Pocta údoliu Nassau, sviežemu a úrodnému domovu tohto rumu. Rumové sudy z údolia Nassau sú starostlivo ručne vyberané a zreli minimálne 21 rokov v tropickom podnebí Jamajky. Destilát sa potom...
5-ročné arménske brandy je klasickým zástupcom radu Ararat. Pri výrobe sa používajú špeciálne zmesi, ktoré dodávajú jasný charakter a plnosť chuti. Sprvu očarí jantárová farba s noblesným zlatým...
Vzniklo dôkladným technologickým postupom a riadeným procesom kvasenia dozretých plodov pôvodnej americkej odrody jahôd s názvom ,,Diamante". Plody jahôd obsahujú antioxidanty, podporujú správnu...
Špeciálna edícia XO rumu vytvorená podľa pôvodnej receptúry, ktorá tejto značke priniesla historicky prvú zlatú medailu zo Severskej výstavy priemyslu, poľnohospodárstva a umenia (Kodaň,...
Je jedinečná zmes rumu zrejúceho najmenej sedem rokov v špeciálne vybraných malých dubových sudoch. Je príjemne zaoblený s dlhým uspokojivým záverom.
Vôňa je sladká a cítiť v nej sladké hrozno, sladké likérové víno, čerešne, ľahkú a príjemnú vôňu vlašských orechov a štipky škorice. Chuť je sladkokyslá, skôr suchá – orechová. Potom...
Jasné dominantné citrusové tóny tohoto jamajského rumu vznikajú vďaka zreniu v sude, lúhovaniu a destilácii pomarančov Valencia a Curacao. Tieto chutné pomaranče dodávajú bohatú citrusovú...
Po desaťročí oddychu v sudoch z amerického dubu, v ktorých predtým zrel ,,bourbon“ , dosahuje nádhernú kombináciu sladkých, slaných a korenistých tónov zabalených do voňavého rašelinového dymu....
Najskôr dozrieva v kombinácii sudov po jerézskom sherry a po bourbone, a neskôr ešte v drevených sudoch z francúzskeho duba Limousin. Výsledná whisky má príjemnú, sladkú a plnú...
Náznaky zrelého a sviežeho tropického ovocia, dotyk vanilky a jemné drevité odtiene. Nádherne vyvážený rum. Skutočné vyjadrenie maurícijského ,,terroir".
26. mája 1918 sa podpisy napísané atramentom na kúsku papiera stali potvrdením stelesnenia sna niekoľkých storočí. Kúsok papiera, ktorý je pre históriu Gruzínska nesmierne dôležitý (dokonca aj jeho...
Mirabelka je považovaná za najvzácnejšiu slivku svojho druhu a je cenená znalcami a nadšencami sliviek pre svoju typickú plnú chuť. Slivky Mirabelle sa pestujú a zbierajú za ideálnych klimatických...
Akostné odrodové víno s chráneným označením pôvodu Víno so silným tokajským charakterom vo vôni, v chuti cítiť kôstkové ovocie. Odporúčame ku jedlám s kuracím a rybacím mäsom. Výborne sa hodí k...
Whisky krásnej jantárovej farby. V jej vôni sa objavujú arómy mladistvej rašeliny, byliniek, dubu, trávy a slanosti z mora. V chuti sa prelínajú hladké sladové tóny spolu s korením a jemným...
Kakaový likér na báze rumu – vyrobený z vyzretého dominikánskeho rumu a najlepších kakaových bôbov criollo.
Trikrát destilovaná a dvakrát opálená pre bohatú a jemnú chuť. Opaľovanie je starodávna metóda úpravy sudov, aby sa zvýraznila chuť. Táto whisky je poctou výrobcom sudov, ktorí starostlivo...