Arehucas honey rum je rum s medovou príchuťou vyrobený v Španielsku. Medový rum je špecialitou kanárskych ostrovov. Arehucas Guanche Honey Rum je najznámejší a dostanete ho naprieč celými...
Arehucas honey rum je rum s medovou príchuťou vyrobený v Španielsku. Medový rum je špecialitou kanárskych ostrovov. Arehucas Guanche Honey Rum je najznámejší a dostanete ho naprieč celými...
Tequila sa destiluje zo srdca modrej agávy, ktorej sa darí na vulkanickej pôde v mexickom štáte Jalisco. Tequily sa líšia farbou, vôňou i chuťou. Agáva dáva ohnivý a korenistý charakter mladším...
Bird Valley Distillery alebo Pálenica vo Vtáčom údolí vznikla v roku 2010, s cieľom uspokojiť čoraz väčší dopyt po stopercentných ovocných destilátoch . Tento dopyt je vnímaný ako obroda...
Vyniká výraznejšou chuťou bylín, jemnou horkosťou a je vhodná ako aperitív pred jedlom. Byliny a koreniny sa macerujú niekoľko dní v slovenskom liehu. Macerát zbavený zvyškov bylín zreje 3...
Melónová sladkosť bez pridaného cukru – osviežujúca chuť sladkého melóna. „Je to ako sústo vodného melónu na uhasenie smädu v horúci letný deň. Začína to sofistikovanou fádnou chuťou, ktorá má...
Vodka Smirnoff je vytvorená jedinečným trojitým destilačným procesom, ktorý dáva vodke jedinečnú čistotu. Vďaka desiatim filtračným stupňom, ktorými prechádza každá kvapka kvalitnej vodky je...
Prirodzená rovnováha sily a hladkosti vytvára harmonickú chuť. Zmes prémiových brandy vyrobených z gruzínskeho hrozna. Čas zrenia v dubovom sude ho naplní komplexnými vôňami, tónmi sušeného ovocia,...
Slivovica z dubového sudu, ktorá sa často označuje ako zlatá slivovica je určite zlatý klinček každého výrobcu slivovice. Slivovica dostáva označenie zlatá z jedného prostého dôvodu a ten je, že...
Hruškovica z dubového sudu sa veľmi často označuje ako zlatá slivovica.Toto označenie dostáva z jedného prostého dôvodu a ten je, že získava zlatú farbu zo zrenia v dubovom, alebo inom sude....
V spojení s medom prináša chuť, ktorá je originálna a prirodzene jemná. V aróme ucítite bohatý tón prírodného medu, sladkej melasy a pražených orieškov.
Biely rum je základnou ingredienciou pre klasické recepty kubánskych koktejlov. Tento zreje na Kube minimálne 3 roky a je vyrobený z miestnej melasy z cukrovej trstiny. Kombinuje svieže zelené tóny...
Panamský rum, ktorý sa vyrába z cukrovej trstiny a zreje v dubových sudoch po dobu 10 rokov. Jeho chuť je plná a výrazná s tónmi čokolády a vanilky, medu a karamelu. Zároveň ho oživujú príchute...
V preklade „Sláva“ je zmesou jednosladovej (,,single-malt“) a obilnej whisky dozrievajúcej v sudoch z amerického dubu rozvíjajúceho drevité, korenisté a vanilkové tóny. Farba pripomína...
Vyrobený z ,,čierneho zlata“ (melasového rumu), dozrieva niekoľko rokov v sudoch z amerického dubu na úpätí hory Kanalon a potom sa zmieša pre bohatú a hladkú chuť. Farba pripomína jantár....
Zmes dominikánskych rumov zrejúcich systémom solera 7 – 12 rokov, v ktorých je macerovaná prírodná a chemicky neošetrená pomarančová kôra.
Založené na receptúre A.H. Riise X.O. Reserve Superior Cask a vyrobené zo starostlivo vyberaných západoindických a stredoamerických rumov. Francúzi majú tradíciu výroby sladkých vín a preto Reserve...
Likér, v ktorom prevláda plná chuť marakuje. Lahodný a osviežujúci. Stvorený pre ľudí s vášňou pre leto.
Kapitán lode vzal naberačku rumu, pridal pušný prach a zapálil ho, aby poskytol „dôkaz“ o integrite rumu svojej posádke. Sailor Jerry pokračuje v tejto starodávnej tradícii podávania...
Najskôr dozrieva v kombinácii sudov po jerézskom sherry a po bourbone, a neskôr ešte v drevených sudoch z francúzskeho duba Limousin. Výsledná whisky má príjemnú, sladkú a plnú...
Gin krištáľovo čistej farby. Vo vôni sa prelínajú ,,klasické“ ginové arómy borievky, koriandra a anízu. Vo ,,veľmi“ suchej chuti cítiť komplexné tóny borievky, sladkého drievka a jemný náznak...
Japonská vodka Ukiyo sa rodí zo základu ryže a v malých dávkach a je trikrát destilovaná v tradičných destilačných prístrojoch. V Japonsku je ryža známa výrobou najčistejšieho destilátu. Ukiyo...
Whisky, ktorá demonštruje fenomenálnu silu chuti kombinujúc ,,super ťažkú“ rašelinu s jačmeňom získaným z ostrova Islay, ktorú pestoval farmár James Brown na jedinej farme. Toto vydanie dozrieva v...
Whisky, ktorú charakterizuje komplexnosť chuti a charakteristické vlastnosti whisky ,,Single Pot Still“. Írska klasika vyrobená zo zápary zo sladového a nesladového jačmeňa a následne trikrát...
Vôňa je delikátna a jemne kvetinová. Chuť vyvážená, okrúhla a sladkastá, na záver výrazná.