Cointreau - francúzsky pomarančový likér, jeho vznik sa datuje do roku 1849. Jeho presná receptúra je držaná v tajnosti, v zásade však ide o spojenie neutrálneho liehu s výťažkami kôry horských...
Cointreau - francúzsky pomarančový likér, jeho vznik sa datuje do roku 1849. Jeho presná receptúra je držaná v tajnosti, v zásade však ide o spojenie neutrálneho liehu s výťažkami kôry horských...
Gabriel Boudier v roku 1909 prevzal podnik Fontbonne v Dijone, založený v roku 1874, krátko nato sa preslávil likérom Créme de Cassis. Jeho vdova predala v roku 1936 podnik...
Zmesová írska whisky. Trojnásobná destilácia nie preto, že musíme, ale pretože chceme, pretože im to dodáva charakteristickú hladkosť. Nakoniec ich uložíme do dubových sudov na najmenej 4 roky....
Má svetlozlatú farbu. Žiarivé arómy creme brulée, sviežich kvetov, korenia a provensálskych bylín prechádzajú okrúhlym vstupom do suchého stredne plného tela s vrstvami pralinky, vanilkového...
Kráľovský rod vytvára ikonický pár medzi rodom Baratheon a Royal Lochnagar. Podobne ako Robert Baratheon, ktorý vládol siedmim kráľovstvám na železnom tróne, Royal Lochnagar bola považovaná za...
Lillet je aperitív číslo 1 vo Francúzsku. Spája v sebe jedinečný mix vína a prírodného ovocného likéru, ktorý bol prvykrát vyrobený v roku 1887 v malej dedine Podensac neďaleko mesta Bordeaux....
Ide o španielsky prémiový gin s kvetinovou vôňou a chuťou. Vyrába sa zo 100% neutrálnych destilátov obilia a 11 rastlinných destilátov. Rastliny, ktoré sa na...
,,Najjemnejší karibský zlatý rum“. Aby dosiahli čo najvyššiu jemnosť a plnosť chuti, zreje minimálne 8 rokov v malých sudoch z bieleho duba. Má plnú arómu a chuť. Cítiť v ňom tóny sušených sliviek,...
Každý dúšok je chuťou samotného ostrova Skye – jedného z najodľahlejších, vetrom ošľahaných, no zároveň najkrajších krajov Škótska. Talisker Skye vzdáva hold bohatej a rozmanitej krajine Isle of...
Ultraprémiový rum z Dominikánskej republiky. Opthimus Rum 25 y. zreje po dobu minimálne 25 rokov v starých sudoch po Bourbone a následne v sudoch vybraných single malt whisky. Opthimus Rum je...
Trnkovica sa vyrába z plodov divo rastúcich kríkov trnky. Pri výrobe sa používajú iba plody, ktoré boli ponechané na kríkoch počas prvých mrazov.
Prvá miešaná škótska whisky na svete selektívne dokončená v japonských dubových sudoch Mizunara. Chivas Regal Mizunara je dokonalým spojením škótskeho remesla s japonskou tradíciou a vytvára...
Dozrieva v nových dubových sudoch. Gentleman Jack je podstatne ľahšia a sladšia single whisky, ktorá dozrieva minimálne štyri roky. Vonia po karamele a ovocí. Chuť je delikátna a vyvážená.
Dozrieval v dube Limousin najmenej 2 roky. Vyrába sa od roku 1774 v Panjase v regióne Bas-Armagnac. Je ovocný a plný chuti.
Evolúciou štandardného receptu ginu Hendrick´s na báze ruží a uhoriek. Je svetlá a tropická a inšpiruje sa miestnymi rastlinami a plodmi s Amazónie. Tri týždne strávené s miestnym kmeňom pomohli...
Zmes dominikánskych rumov zrejúcich systémom solera 7 – 12 rokov, v ktorých je macerovaná prírodná a chemicky neošetrená pomarančová kôra.
Ide o prémiovú značku vodky firmy Belalco. Táto vodka obsahuje iba alkohol je prémiovej kvality „Lux premium“ a vodu z artézskej studne hlbokej 220 metrov. Vodka prechádza unikátnou tyrkysovou...
Zrodilo sa zo sna jedného muža, Josepha Kruga, vyrobiť to najlepšie šampanské, aké môže ponúknuť, každý jeden rok, bez ohľadu na ročné výkyvy klímy. Od roku 1843 House of Krug ctí túto víziu každou...
100 % agávová tequila s úžasným charakterom a nevídanou hladkosťou. Vyrába sa výlučne v regióne Los Altos (Highlands v strednom Mexiku), ktorý ponúka najlepšie podmienky na pestovanie a výrobu...
V hlbokom tichu Tichého oceánu leží ostrov Rapa Nui, známy aj ako Veľkonočný ostrov. Dominujú tam stáročné kamenné sochy nazývané Moai, ktoré zostávajú záhadné. Sú živou tvárou predkov. Dnes je...
V prítmí pivníc, vo vnútri fliaš, každé Vintage prechádza pomalou premenou. Dosiahnutie žiadaného harmonického výsledku si vyžaduje najmenej 8 rokov. Toto šampanské predstavuje dokonalú rovnováhu,...
Mystický nápoj z paliny, anízu a fenikla. Špeciálna výrobná receptúra spočíva v macerácii vybraných druhov bylín a následnej unikátnej destilácii tohto macerátu v medených kotloch modernej...
POŠKODENÝ OBAL !!! De Luze VSOP Fine Champagne je jemný koňak zo zmesi eaux-de-vie z regiónov Grande a Petite Champagne v oblasti Cognac. Víno, ktoré sa používa na výrobu tohto koňaku, sa...