Pozoruhodne hladká a ovocná zmes. Koňak, ktorý je destilovaný len z čistých vín, ponúka bohatší aromatický zážitok. Farba pripomína rýdze zlato. Vo vôni sa objavuje intenzívna aróma sliviek,...
Pozoruhodne hladká a ovocná zmes. Koňak, ktorý je destilovaný len z čistých vín, ponúka bohatší aromatický zážitok. Farba pripomína rýdze zlato. Vo vôni sa objavuje intenzívna aróma sliviek,...
Arehucas honey rum je rum s medovou príchuťou vyrobený v Španielsku. Medový rum je špecialitou kanárskych ostrovov. Arehucas Guanche Honey Rum je najznámejší a dostanete ho naprieč celými...
Sailor Jerry The Original Spiced má jemnú, zaujímavú korenistú chuť. Tú mu dodáva 12 druhov bylín, ktoré sa nechávajú v karibskom rume macerovať. Má krásnu tmavú farbu, v chuti môžeme...
Ochutená príchuťou grepu.
Táto miešaná whisky je vyrábaná podľa pôvodnej originálnej receptúry, pochádzajúcej z roku 1898. Zakladateľ spoločnosti William Grant. Svojou jedinečnou chuťou patrí medzi najkvalitnejšie...
Sladký, žltý, bylinný likér ochutený viacerými bylinkami vrátane anízu, sladkého drievka a vanilky, ktoré mu dávajú jedinečnú chuť. Najznámejšia ingrediencia koktailu The Harvey Wallbanger.
Fernet Stock je alkoholický bylinný likér a vyrába sa v Stocku Plzeň už od roku 1927. Fernet Stock má špecifickú horkú chuť vďaka štrnástim bylinám spojených do jedinečnej receptúry. Koreň z horca,...
Najviac ocenený koňak VSOP na svetovej súťaži liehovín v San Franciscu v rokoch 2013 až 2021. Ide o ,,Single-Estate Cognac“ vyrobený výlučne z produkcie nádherných viníc Camus v samom srdci...
Najobľúbenejšia škótska whisky tmavohnedej farby, ktorá sa vyrába miešaním niekoľkých desiatok Single Malt Scotch Whisky (napríklad Macallan, Highland Park, Tamdhu) s niekoľkými...
Rum zrejúci 5 rokov v sudoch z amerického dubu, ktorý je následne infúzovaný organickým kakaom. Vo vôni dominuje esencia kávy, karamelu a jemná ozvena tmavej čokolády, ktorá je však v chuti plne...
V roku 1897 John Hopkins objavil jedinečné miesto v srdci Speyside, ideálne na výrobu mimoriadne jemnej whisky . Stavba liehovaru v strmej, zalesnenej rokline pri Granty Burn bola...
,,Rumový likér", ktorý vznikol na poctu kmeňa Ashanti zo západnej Afriky. Práve tu rastie aj kvet ibišteka (tiež známy ako kvet Jamajky), ktorý dodáva tomuto ochutenému rumu jedinečnú červenú farbu...
,,Chef Blender of the House“ starostlivo vybral niekoľko ,,single-malts“ zrejúcich 4,5 roka v sudoch po koňaku. Potom ich preniesol do francúzskych sudov po červenom víne na ďalšie zrenie po dobu...
Prenáša excelentnosť rady Hibiki a predstavuje ich schopnosť dodávať špičkový produkt bez desaťročí dozrievania. Whisky má harmonickú chuť kombinovanú s ovocnými tónmi sherry. V...
Na skutočné zachytenie podstaty vízie Georgea Smitha bola The Glenlivet Founder’s Reserve vytvorená pomocou časovo uznávaných metód destilácie, ktoré predstavil tak dávno. The Glenlivet...
V 16. storočí bola Kuba považovaná za svetovú veľmoc cukru. Rum Conde de Cuba je destilovaný, starený a stáčaný do fliaš v Amancio Rodriguez, malom meste v provincii Las...
Ouzo 12 je Ouzo s mimoriadnou arómou histórie a tradícií. Každá jedna fľaša je reprezentatívna pre dušu Grécka. Názov dostal v roku 1880 v pálenici Kaloyannis od „suda č....
Rum s plným telom a jantárovou farbou. Prináša zaujímavú škálu vôní – od intenzívnej vanilky až po jemné tóny ,,sherry“ a hrozienok – všetko je postavené na výraznom základe z...
Tento tradičný starý rum najprv zrel v dubových sudoch typu ,,Limousin“ po dobu 7 rokov a potom sa ešte 1 rok zušľachťoval v sudoch po rašelinovej ,,single malt whisky“ z liehovaru Distillerie de...
Madeira je bohaté fortifikované víno vyrobené na portugalských ostrovoch Madeira. Tam dozrieva a oxiduje cez teplo. A tento tropický Kavalan extrahuje bohaté ovocné tóny zo suda, v ktorom zrelo...
Absurdne pikantná vodka ochutená neznámym ,,Naga Jolokia čili“, najpálivejším čili na svete – neporovnateľne štipľavejším ako Jalapeño. Tento hybridný čili exemplár sa pestuje v Bangladéši a v...
Rafinovaná zmes jemných 10 – 15-ročných destilátov zrejúcich v troch rôznych sudoch s bohatou a intenzívnou chuťou. Ide o malé sudy z francúzskeho dubu, ktoré definujú štruktúru a charakter, veľké...
„Démon si vybral Panamu ako perfektné miesto na zber jeho vzácneho nektáru.“ Cukrová trstina pestovaná na týchto bohatých sopečných pôdach je starostlivo spracovaná tradičnými metódami. Následne je...
Prvýkrát bol tento koňak vytvorený v roku 1870 spolu s Hennessy XO, keď ,,Master Blender“ Emile Fillioux odložil eaux-de-vie s veľkým potenciálom. Výsledkom bol taký významný objav, že bol v roku...