Je jemná whisky , ktorej farba pripomína jemné sherry. V chuti je cítiť dym, slanosť a jódová suchosť, zároveň však mierna nasladlosť. Dokončenie ťažšie, doznieva jód. Islay je malý...
Je jemná whisky , ktorej farba pripomína jemné sherry. V chuti je cítiť dym, slanosť a jódová suchosť, zároveň však mierna nasladlosť. Dokončenie ťažšie, doznieva jód. Islay je malý...
Recept zo starej školy Jim Beam Rye sa vyznačuje teplou, korenistou chuťou s náznakom čierneho korenia a všetko je doplnené tónmi vanilky a dubu. Pridajte si ho ku klasickým aj súčasným koktailom a...
Glenglassaugh Evolution je vytvorená zrením v jedinečej kombinácii najlepších ručne vyberaných sudov z Tenessee whisky sudov z prvého plnenia. Výraz tohto nápoja ukazuje obrovský hlboký...
Rum, ktorý netreba podceňovať – dlhých 15 rokov zrenia v sudoch po bourbone vzalo rumu všetku pikantnosť a vznikla skutočná lahôdka. Umenie starnutia nie je len o tom, že necháte rum v sudoch čo...
Pôvodný Goldwasser (Zlatá voda) bol najskôr vytvorený v roku 1598 v meste Gdansk a bol to obľúbený likér legendárneho ruského cára Petra a Kataríny Veľkej. Bol považovaný za nedostupný poklad,...
The Mom God Save gin je prémiový londýnsky suchý gin, ktorý pochádza z dielne Gonzáleza Byassa. Môžeme mu dať prívlastok „kráľovná ginov“. Na trh prichádza vo fľaši, ktorá spája britskú tradíciu a...
Tradičná a pritom výnimočná Spišská borovička. Jej základ tvorí prírodný borievkový destilát, kvalitný lieh a krištáľovo čistá voda. Spiššská borovička je oveľa viac, než len alkoholický...
Jedna z najdôležitejších pohnútok k začatiu výroby tejto whisky bola kvalitná a krištáľovo čistá voda, ktorej rozbor ukázal minerálne zloženie, ktoré je mimoriadne vhodné pre...
Najskôr zreje v novo opálených sudoch z amerického bieleho duba. Potom ju nalejeme do iného čerstvo opáleného suda z amerického bieleho duba, aby tam dozrel. Výsledkom pridanej interakcie s...
Oliver´s Exquisito 25YO je excelentný rum určený pre výnimočné príležitosti. Dozrievanie začína v bourbonových sudoch a posledné dva roky končí v sudoch po sherry . Ide o zmes...
Prvýkrát bol uvedený na trh v roku 2009 ako výsledok snahy vytvoriť ľahší chutný gin pre všetkých. Vďaka kombinácii tých najlepších prírodných rastlinných látok sa rýchlo stal pevným favoritom...
Unikátny aromatický gin, ktorý kombinuje desať originálnych exotických rastlín receptu Sapphire s ďalšími tromi – zlatou kurkumou, indickým bielym kardamómom a španielskou horko-sladkou...
Dozrel v sudoch po sherry a pre svoju jemnú arómu je najušľachtilejším reprezentantom rumov Botran.
Vyrobený z ,,čierneho zlata“ (melasového rumu), dozrieva niekoľko rokov v sudoch z amerického dubu na úpätí hory Kanalon a potom sa zmieša pre bohatú a hladkú chuť. Farba pripomína...
V dubových sudoch používaných na vyzrievanie bielych vín v japonských vinárstvach nechali majstri v Togouchi vyzrieť ich vlastné saké (junmai-shu) a potom tento ,,Sake Cask“ použili na ďalšie...
Tri desaťročia zachytené v čase. Často sa verí, že čas je nezrušiteľná sila. Sekundy, minúty, hodiny plynú neustále. Ale v rukách ,,mavericka“ čas stále stojí – to je to čomu hlavný pivničný...
Remeslo, príroda a tradície už desaťročia formujú jedinečný charakter značky Dictador. Svoje kultúrne dedičstvo podporujú tak, že sa v každom projekte ponárajú hlboko do histórie, formujú vkus a...
V roku 1968 sa zrodil slovenský unikát, ktorý sa radí medzi špičku v kategórii brandy. V tom istom roku bol totiž do sudov naplnený prvý mladý vínny destilát. Palatín Platinum Brandy bolo vytvorené...
Vyrába sa v drevenom destilačnom prístroji Double Wooden Pot Still, ktorý je dnes jediný svojho druhu. Bol postavený v roku 1732 v Port Mourant Estate, neskôr bol presunutý do Uitvlugt Estate a...
Z teplých brehov Mexika prichádza skutočná legenda sveta mixológie – ikonická Margarita. Existuje mnoho príbehov o pôvode Margarity, ale ,,Master Mixologist“ Patrick Pistolesi obľubuje jeden...
V pivniciach „Sarajishvili“ sa nachádzajú tisíce fliaš brandy, starostlivo uskladnené v dubových sudoch, rôzneho veku a z rôznych kútov Gruzínska. Skúsení ,,master blenderi“ spoločnosti vyberajú...
Prvý záznam o pestovaní kukurice vo Francúzsku pochádza z roku 1523. O stáročia neskôr sa Francúzsko stalo lídrom v produkcii kukurice v Starom svete. Rozmanitosť úrodných pôd a vplyv oceánskeho a...
Vyrobený z najlepších guatemalských rumov a zrejúci v sudoch z amerického bieleho dubu. Tento 100 % prírodný ochutený rum je bez pridaných cukrov a je okorenený ingredienciami inšpirovanými gorilím...